MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, taşeron işçilere seslenerek, "MHP'nin iktidarında taşeron işçiler, 4/C'liler, sözleşmeli, vekil ve fahri çalışanlar kadroya alınacak" dedi.
Edis, ilçe ziyaretlerine Terme'de devam ederken işsizliğin, gasp edilen işçi haklarının MHP iktidarında Samsun'da da son bulacağının altını çizdi.
Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre Samsun'da da işsizliğin had safhada olduğunu kaydeden Edis, "Taşeron işçilerin sayısı her geçen gün artıyor ve hakları gasp ediliyor. İşçilerimizin hak arama eylemleri sonuçsuz kalıyor. Gençlerimiz gelecek kaygısıyla bir gün sonrasını bile hesaplayamıyor. Bu durum ise toplumda şiddetti tetikliyor" diye konuştu.
Taşeronlara, "MHP'nin iktidarında siz taşeron işçisi olmayacaksınız" diyerek seslenen Edis, şöyle konuştu; "Hepiniz özgür, bağımsız, sendikalı ve kadrolu işçi olacaksınız. Toplu sözleşme hakkınız olacak. Biz, emekten, alın terinden, kazançtan yanayız. Herkesin kazanmasını, herkesin üretmesini, her evde huzur olmasını istiyoruz. Bunun yolu herkes çalışırken geleceğe umutla bakmalı, geleceğini 'yarın ne olacağım' diye bir kaygı üzerine kurmamalı. Geleceğini güven içinde inşa etmeli. Bunun yolu da taşeron işçiliği bitirmektir. MHP iktidarında taşeron işçi kavramı olmayacak. Türkiye'ye yakışan da budur. MHP olarak biz, bu sözümüzün arkasında duracağız"
Samsun Haberleri
MHP İLE TAŞERONUN SORUNU KALMAYACAK
MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, taşeron işçilere seslenerek, "MHP'nin iktidarında taşeron işçiler, 4/C'liler, sözleşmeli, vekil ve fahri çalışanlar kadroya alınacak" dedi
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım’da Başlıyor!
Çarşamba’da Selden Etkilenen Üreticilere Fidan ve Gübre Desteği!
Birlik ve Beraberlikle Hareket Ediyoruz!
Kayıt Dışı İstihdamla Mücadeleyi Destekliyoruz!
Canik'te Sağanak Seferberliği, Mazgallar Temizleniyor!