İl Müftülüğü tarafından 'Kutlu Doğum Haftası' kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı Sergi Salonu’nda düzenlenen, ‘Kutlu İklime Yolculuk’ isimli serginin açılışı gerçekleştirildi.
[gallery ids="48356,48357,48355"]
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı Sergi Salonu’nda düzenlenen 'Kutlu İklime Yolculuk' sergi açılışı Vali İbrahim ŞAHİN ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi Sergi açılışına ayrıca, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İl Müftüsü Veysel Çakı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
VALİ ŞAHİN, ESERLER HAKKINDA İLGİLİLERDEN BİLGİ ALDI
Sergide başta Peygamber Efendimizin mübarek Kademe-i Şerif’i (ayak izi), Sakal-ı Şerif-i ve değişik dönemlere ait el yazması Kuran-ı Kerim olmak üzere çeşitli dini motifli hat ve el sanatları eserleri ile maketlerden oluşan sergiyi gezen Vali İbrahim Şahin, eserler hakkında ilgililerden bilgi aldı. Daha sonra Vali İbrahim Şahin, 'Kutlu İklime Yolculuk' sergi hatıra defterini imzaladı. Kutlu İklime Yolculuk' sergisi 11-20 Nisan 2016 tarihleri arasında açık kalacak.
Köksal ÖNER
şokhaber.net
Kültür ve Sanat
"KUTLU İKLİME YOLCULUK" ADLI SERGİ AÇILDI
İl Müftülüğü tarafından 'Kutlu Doğum Haftası' kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı Sergi Salonu’nda düzenlenen, ‘Kutlu İklime Yolculuk’ isimli serginin açılışı gerçekleştirildi
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun Kent Akademisi İlk Programını Gerçekleştirdi!
Avrupa Sinema Günleri Samsun’da Rekor Katılımla Tamamlandı!
Samsun’un Doğal Mirası Niğde’de Sanatla Buluştu!
Samsun Kitap Fuarı 24 Ekim’de Başlıyor!...
Petek Genç Kitap Kulübü’nde Her Ay Yeni Bir Eser Kitapseverlerle Buluşuyor!