Kur'an-ı Kerim Okuma Bölge 1'incisi
Milli Eğitim Bakanlığı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip Liseleri arası kızlar Genç Nida Kur’an-ı Kerim-i yüzüne okuma yarışması bölge finali, Trabzon’da gerçekleşti
22 Nisan 2016 - 17:38
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 10 farklı bölgede düzenlenen bölge finallerinde 2. bölge olarak belirlenen Trabzon’da; Ordu, Giresun, Amasya, Tokat, Gümüşhane, Sivas, Samsun, Trabzon ve Yozgat illeri yarıştı. Kuran-ı Kerim-i en doğru şekilde, güzel seda ile okunmasını teşvik etmek amacıyla düzenlenen İmam Hatip Liseleri arası kızlar Genç Nida Kur’an-ı Kerim-i yüzüne okuma yarışmasının koordinatörlüğünü Trabzon Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yaptı.
Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, il birinciliğinin ardından Bölgede de büyük başarı göstererek bölge 1’incisi oldu. Kuran- Kerim Tilaveti ile başlayan yarışmada öğrenciler Kuran- Kerim okuyarak performanslarını sergiledi.
şokhaber.net








FACEBOOK YORUMLAR