Samsun Cedit Ilıcaspor Kulüp Başkanı Mustafa Kumbasar’ın annesi Nuran Kumbasar Büyük Camide kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy’deki aile kabristanlığında dualarla defnedildi.
SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
[gallery ids="45217,45216,45215,45214,45213,45212"]
Yaşar Kumbasar’ın eşi olan merhume Nuran Kumbasar’ın cenazesine siyaset, spor ve çok sayıda işadamı, esnaf katılırken; dostları, çalışma arkadaşları, akrabaları ve yakınları acılı aileyi yalnız bırakmadı. Nuran Kumbasar’ın çocuklarından Murat Kumbasar Samsunspor’da basketbol antrenörlüğü, Mehmet Kumbasar ise; Samsunspor’da alt yapıda görevde ve Cedit Ilıcaspor’da da başkanlık görevinde bulunmuştu.
TUFAN İPEK
şokhaber.net
Kültür ve Sanat
KUMBASAR DUALARLA UĞURLANDI
Samsun Cedit Ilıcaspor Kulüp Başkanı Mustafa Kumbasar’ın annesi Nuran Kumbasar Büyük Camide kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy’deki aile kabristanlığında dualarla defnedildi
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun Kent Akademisi İlk Programını Gerçekleştirdi!
Avrupa Sinema Günleri Samsun’da Rekor Katılımla Tamamlandı!
Samsun’un Doğal Mirası Niğde’de Sanatla Buluştu!
Samsun Kitap Fuarı 24 Ekim’de Başlıyor!...
Petek Genç Kitap Kulübü’nde Her Ay Yeni Bir Eser Kitapseverlerle Buluşuyor!