JUDO MİLLİ TAKIMI SAMSUN TOHM DA
Genç Milliler, 16 – 18 Eylül 2016 tarihinde yapılacak olan, gençler Avrupa şampiyonası öncesi son hazırlık kampını Samsun TOHM’ da yapacak

05 Eylül 2016 - 21:00

İSPANYA YA HAREKET EDECEĞİZ
Genç Milli takım baş antrenörü, Sezer Huysuz ve antrenör Onur Akgün, “Avrupa şampiyonası için iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini dile getirerek; son kampı da Samsun’da yaparak buradan 14 Eylül 2016 tarihinde Avrupa şampiyonasına katılmak üzere İspanya ya hareket edeceğiz. Umuyorum çalışmalarımızın karşılığını alacak sonuçlar elde edeceğiz” dedi.
ZAİMOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zaimoğlu, Genç Millilerimize Avrupa şampiyonasında başarılar dileyerek, “Her branşta olduğu gibi Judo branşında da desteklerini bizlerden esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç beye ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a teşekkür ederiz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net
FACEBOOK YORUMLAR