Hediyeler Başkan Demir'den
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ‘Dünya Çocuk Kitapları Haftası’ kapsamında sosyal medyadan yapılan çekilişle kitap kazanan çocukları evlerinde ziyaret ederek hediyelerini verdi. Çocuklarla sohbet edip, kitap okumanın önemine değindi.
06 Aralık 2021 - 18:53
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde çocuklar ile tanışan Başkan Mustafa Demir, karşılıklı olarak birbirlerinin telefon numarasını aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ayrıca Yusuf Kenan Topal’ı okulunda da ziyaret edeceğinin sözünü verdi.
Aileler ise Başkan Demir’i evlerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kitap kazanan diğer çocukları da evlerinde ziyaret edeceğini ifade eden Başkan Mustafa Demir, “Çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta edinmesi ve kitabın önemine dikkat çekmek amacıyla yavrularımıza böyle bir sürpriz yaptık. Her zaman gittiğimiz her yerde çocuklarımıza kitap hediye ediyoruz. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızdan da zaman zaman yaptığımız çekilişlerle kitap dağıtıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklara kitabı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası vesilesiyle çocuklarımızın hayatından hiçbir zaman kitapların eksik olmamasını diliyorum” dedi.








FACEBOOK YORUMLAR