Güle Güle Thomas Reis...

Samsunspor’a 2024-2025 sezonunda göreve başlayan ve Samsunspor’la Lig 3.lüğü yaşayan Teknik Direktör Thomas Reis ile yollar ayrıldı.

Güle Güle Thomas Reis...
14 Şubat 2026 - 13:23
Samsunspor’da Gisdol ile başlayan Alman Teknik direktörlüğüne 2024-2025 sezon başında Thomas reis ile devam ederek 2024-2025 sezonunda Lig 3.lüğü ile tamamlanarak bugün gelinen noktada Thomas Reis ile yollar ayrıldı.
Ayrılıkla ilgili kulüp sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Teşekkürler Thomas
“2024/2025 sezonunda göreve başlayan ve ilk yılında takımımızı lig üçüncülüğüne taşıyarak tarihi bir başarıya imza atan Teknik Direktörümüz Thomas Reis ile vedalaşıyoruz.

Görev süresi boyunca ortaya koyduğu vizyon, çalışma disiplini ve özellikle UEFA Konferans Ligi süreci başta olmak üzere kulübümüze kazandırdığı sportif başarılarla önemli kilometre taşlarında pay sahibi olmuştur.
Kulübümüze kattığı değer ve emekleri için kendisine teşekkür ediyor, kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar diliyoruz.
Danke, Reis!”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İlkadım'da Kadınların Gücü ve Yaşam Enerjisi Ele Alındı
İlkadım’da Kadınların Gücü ve Yaşam Enerjisi Ele Alındı
İlk Doğum Gününü 74 Yaşında Kutladı
İlk Doğum Gününü 74 Yaşında Kutladı