Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti 3'üncü Olağanüstü Kongresinin ardından önemli açıklamalar yaptı.
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda bir araya geldiği basın mensuplarına 16 Nisan Referandum seçimleri ve Ak Parti 3. Olağan Kongresini değerlendirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3. Olağan Kongre de AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin hayırlı olması dileğinde bulunan Göksel, "Erdoğan’ın Ak Parti Genel başkanı seçilmesi bize onur ve gurur vermiştir, kongrede yeni ufuklar belirlendi, siyasi, ekonomik ve sosyolojik hedefler. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kongremizi heyecanlı, coşkulu ve kalabalık bir şekilde gerçekleştirdik. 21 delege 6 milletvekili toplamda 27 delege ile kongreye katıldık. Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan’ın parti yönetimindeki yerini koruması bizi mutlu etti. Bizim beklentimiz bir arkadaşımızın daha orada olacağı yönünde idi, MKYK olmadı ancak partimizin diğer organlarına olabilir diye bekliyoruz" dedi.
Teşkilat çalışmaları ile ilgili de açıklamalar yapan Başkan Göksel, "16 Nisan Referandum seçimlerinde başarılı olduk. Bu başarının sırrı birbirimize olan güven ve uyumumuzdur. Bu seçim soncunda yeni bir ufuk açıldı, yeni bir sisteme geçildi. Ramazan bayramından sonra delege seçimleri ile birlikte ilçe ve il kongrelerini yapacağız. Samsun teşkilatları açısından bir problemimiz yok. Milletvekilleri, belediye başkanları teşkilatlar uyumlu bir şekilde çalışıyor" dedi.
şokhaber.net
https://youtu.be/_oX0Dw4p12o
Genel
GÖKSEL'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!
Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti 3'üncü Olağanüstü Kongresinin ardından önemli açıklamalar yaptı
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım’da Başlıyor!
Jandarma Komandolar "Savaşçı Yarışması"nda Sınırlarını Zorluyor!
TESK Genel Başkanı Yiğiner, Taksi Durağı Temsilcileriyle Bir Araya Geldi!
İstanbul Merkezli 39 İlde ‘AVCI’ Operasyonu!
YEDAŞ’ın AR-GE Maraton Hızlandırma Programı’nda Başvuru Süresi Uzatıldı!