Atakum Belediyesi tarafından uzman eğitimciler eşliğinde kentteki çocuklara dünya standartlarında eğitim verme ilkesiyle yola çıkan AtaÇocuk Anaokulu’nun Mevlana ve Atakent şubesi öğrencileri SAMPA Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi ziyaret etti. ‘’Meslekleri Öğreniyoruz’’ etkinliği kapsamında düzenlenen ziyarette geleceğin mühendisleri otomobilden tıra birçok aracın yedek parça üretimini yerinde görme imkânı buldu.
Hem Eğlendiler, Hem Öğrendiler
Araçlara yedek parça üretim aşamalarını eğlenceli bir şekilde anlatan mühendisler ardından minik öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Etkinlik hakkında bilgi veren AtaÇocuk Anaokulu öğretmenleri, ‘’Öğrencilerimize meslekleri tanıtarak bu konuda farkındalık oluşturmayı istiyoruz. İleride bilinçli seçimler yapmaları açısından şimdiden bilgi sahibi olmaları önemli. Bugünkü etkinliğimiz de bu çalışmanın bir parçası. Öğrencilerimiz SAMPA’da hem eğlendiler hem de öğrendiler. Bizimle yakından ilgilenen SAMPA yetkililerine teşekkür ederiz’’ diye konuştu.
Eğitim
Geleceğin mühendisleri SAMPA’da
Atakum Belediyesi AtaÇocuk kreşi öğrencileri, meslek tanıtımları kapsamında Samsun’un otomotiv sektöründe lider fabrikalarından SAMPA’yı ziyaret etti. Geleceğin mühendisleri merak ettiklerini SAMPA mühendislerine sordu.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Yaşam Boyu Öğrenme Üniversitesi’nde Eğitimler Devam Ediyor!
Büyükşehir Abonman Ücretleri İle Ulaşımda Kolaylık Sağlıyor!
İlkadım’da Çocuklara Trafik Eğitimi!
1965 Samsunspor Derneği Canik Düvecik İlkokulu’nu Kırmızı Beyaza Boyadı!
ÖĞ-DER’den 4 İlçede “Nebevi Konferansları!