Ergin Zorlu'dan 10 Ocak Mesajı

Zorlu Koleji Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ergin Zorlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ergin Zorlu'dan 10 Ocak Mesajı
10 Ocak 2026 - 11:41
Değerli Basın Emekçisi Dostlarım,
Haber alma hakkımızın en büyük teminatı olan, doğru ve tarafsız habercilik ilkesiyle gece gündüz demeden koşturan sizlerin emekleri bizler için paha biçilemezdir.
Bazen dondurucu bir soğukta saha kenarında, bazen en kritik anlarda objektifinizin başında; zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin fedakârca görev yapıyorsunuz. Özellikle şehrimizin spor kültürünün yaşaması ve gelişmesi adına verdiğiniz katkı, bizim sahadaki mücadelemiz kadar kıymetlidir. Bizlerin sesi, gören gözü ve işiten kulağı olarak, başarılarımızı ve hikayemizi kamuoyuna taşıyan o güçlü köprüyü sizler kuruyorsunuz.
Zorlu Koleji Samsun Basketbol Kulübü olarak, bu zorlu ama onurlu mesleği icra eden tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Kaleminiz daima keskin, objektifiniz her daim net olsun.
Emeklerinize minnettarız.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakkallar Odasında Güler Dönemi Bitti
Bakkallar Odasında Güler Dönemi Bitti
Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun...
Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun...