Eğitimde Yeni Müjdeler Samsun'a Hayırlı Olsun
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Samsun programına ve açıkladığı büyük yatırım müjdelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
25 Mart 2022 - 13:23
Eğitimin AK Parti hükümetinin öncelik verdiği alanlardan biri olduğunu belirten Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi üzerinde yükseltmeye söz verdiğimiz dört sütundan ilkinin eğitim olduğunu açıklamıştık, AK Parti olarak son 20 yılda bütçede en büyük payı eğitime ayırdık ve bu alanda çok önemli eserleri ve hizmetleri şehirlerimize ve ülkemize kazandırdık. Bu vizyonu ortaya koyan Sn. Cumhurbaşkanımıza ve şehrimize müjdelerle gelen Milli Eğitim Bakanımız Sn. Mahmut Özer’e teşekkürlerimi iletiyorum” açıklamasında bulundu.
Karaaslan ayrıca dün açılışı gerçekleştirilen Canik Cahit Zarifoğlu İlkokulu ile ilgili, “Açılışını yaptığımız, en iyi imkânlarla donatılan sınıflarıyla, Konferans Salonu’yla, Kütüphanesi’yle, Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı’yla öğrencilerimizin en iyi yetişmesine ve kendilerini geliştirmesine olanak sağlayacak. Cahit Zarifoğlu İlkokulumuzun şehrimiz ve eğitim camiamız için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.








FACEBOOK YORUMLAR