Dünya Basın Mensupları Derneği, Erol Etlik’i Ziyaret Etti
Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) Genel Başkanı Gazeteci Muzaffer Tunç ve heyeti, 1.Sınıf Emniyet Müdürü Erol Etlik’i Teftiş Kurulu Başkanlığı’ndaki makamında ziyaret etti.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Etlik, ziyaretlerin dostlukları, arkadaşlıkları pekiştirmek açısından çok güzel ve anlamlı olduğunu söyledi. Ziyaretten dolayı heyete teşekkür eden Etlik, bu tür ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiğini de sözlerine ekledi. Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) Genel Başkanı Gazeteci Muzaffer Tunç’ta kendilerini makamında kabul eden Erol Etlik’e teşekkür etti. Tunç, Dünya Basın Mensupları Derneği’nin çalışmaları hakkında da 1.Sınıf Emniyet Müdürü Erol Etlik’e bilgiler verdi.
Ziyaret sonunda Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) Yönetimi, günün anısına 1.Sınıf Emniyet Müdürü Erol Etlik ile hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmediler.
Genel
Dünya Basın Mensupları Derneği, Erol Etlik'i Ziyaret Etti
Dünya Basın Mensupları Derneği, Erol Etlik’i Ziyaret Etti Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) Genel Başkanı Gazeteci Muzaffer Tunç ve heyeti, 1
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım’da Başlıyor!
Jandarma Komandolar "Savaşçı Yarışması"nda Sınırlarını Zorluyor!
TESK Genel Başkanı Yiğiner, Taksi Durağı Temsilcileriyle Bir Araya Geldi!
İstanbul Merkezli 39 İlde ‘AVCI’ Operasyonu!
YEDAŞ’ın AR-GE Maraton Hızlandırma Programı’nda Başvuru Süresi Uzatıldı!