Deniz Feneri Derneği Yetim Projesi, Giyim Mağazası ve Gıda Yardımları İçin Sivas'ta

Deniz Feneri Derneği Yetim Projesi, Giyim Mağazası ve Gıda Yardımları İçin Sivas’ta Deniz Feneri Derneği, Sivas Belediye Sosyal Tesislerinde yardım çalışmalarının anlatıldığı sunumlu bir kahval

Deniz Feneri Derneği Yetim Projesi, Giyim Mağazası ve Gıda Yardımları İçin Sivas'ta
01 Aralık 2014 - 01:57
Deniz Feneri Derneği Yetim Projesi, Giyim Mağazası ve Gıda Yardımları İçin Sivas’ta

Deniz Feneri Derneği, Sivas Belediye Sosyal Tesislerinde yardım çalışmalarının anlatıldığı sunumlu bir kahvaltı programı düzenledi.

Programa Belediye Başkanı Sami Aydın, Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz, Ankara Koordinatörü Hamit Kunt, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu yetkilileri, gönüllü ve bağışçılar katıldı.

Programda Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz şu açıklamayı yaptı.

“Deniz Feneri Derneği, 16 yıldır “İşimiz Sadece İyilik” anlayışıyla dil, din, ırk, renk, mezhep ayırımı yapmadan yoksul, kimsesiz, naçar, dul ve yetimlere merhametin ve iyiliğin elleriyle uzandı. Derneğimiz, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdiği gıda, eğitim, sağlık, barınma alanlarındaki projeleriyle; kurduğu misafirhaneler, aşevleri, giyim mağazaları, yürüttüğü meslek edindirme programları ile ihtiyaç sahiplerine kapsamlı yardım hizmetleri sunuyor. Hayırseverlerin desteğiyle yurtiçinde ve yurtdışında yetimlere eğitim, sağlık, gıda ve giyim yardımları ile kanat geriyor.

Dünyada imkânsızlık, eğitimsizlik, savaş, açlık vb. çok sayıda sorunla mücadele eden binlerce yetim ise yine Deniz Feneri bağışçılarının himayesinde.

Şimdi de 90 hayırseverin 90 Sivaslı yetim çocuğumuza sahip çıkması için aracılık ediyoruz” dedi.

Sivaslı Yoksullar için Gezici Giyim Mağazası[gallery ids="16891"]



Deniz Feneri; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Şanlıurfa illerinde bulunan giyim mağazaları ile ihtiyaç sahibi insanlara beğenilerine göre giyim yardımlarını yapıyor. Gezici Giyim Mağazaları ile de il il gezerek ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor.

Deniz Feneri Derneği Gezici Giyim Mağazası Bu Kez Sivas’ta açıldı.
Açılışa;  Sivas Valisi Âlim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz, Ankara Koordinatörü Hamit Kunt, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu yetkilileri, gönüllü ve bağışçılar katıldı.

Çiftte Minare Arkası Selçuklu Sk. No:4 (Diyanet Yayınevi Altı)  adresinde 1 ay açık kalacak olan giyim mağazasından 1500 aile kendi zevk ve beğenisine göre ücretsiz olarak giyinecek.

Ayrıca Sivas Valisi Âlim Barut açılışta şunları söyledi;

“Şundan herkes emin olsun ki Deniz Feneri Derneği örnek bir kuruluştur. Fakirlerin yanında, iyilik yapmaya hevesli, bunu kendine görev bilen bir kuruluştur. Ben yakinen çalışmalarını biliyorum” dedi.

Mağazada ayrıca 350 aileye de gıda ve ev eşyası yardımı yapıldı.

Özellikle köylerden gelen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının çok sevinçli olduğu gözlendi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum