İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kürşad-Duygu çiftinin nişan merasimine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.
Acem Tekkesi’nde yapılan nişan merasimine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Gürcan ve Örnek ailelerinin yakınları davetli misafirler katıldı.Çiftin nişan yüzüklerini takan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Genç çiftin en mutlu günlerinde onların yanında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Çiftimizin bu nişanlarının hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Demirtaş,Her iki aileye saadetler gençlerimize ise bir ömür boyu mutluluklar diliyorum diyerek damat adayı Kürşad Gürcan’a çeyrek altın taktı.
Başkan Demirtaş ile karşılıklı oynayan Kürşad-Duygu çifti çalınan oyun hayavalrı eşliğinde mutluluklarını doyasıya yaşadı.
[gallery ids="2493,2494,2495,2496"]
Genel
DEMİRTAŞ GENÇ ÇİFTİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kürşad-Duygu çiftinin nişan merasimine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım’da Başlıyor!
Jandarma Komandolar "Savaşçı Yarışması"nda Sınırlarını Zorluyor!
TESK Genel Başkanı Yiğiner, Taksi Durağı Temsilcileriyle Bir Araya Geldi!
İstanbul Merkezli 39 İlde ‘AVCI’ Operasyonu!
YEDAŞ’ın AR-GE Maraton Hızlandırma Programı’nda Başvuru Süresi Uzatıldı!