Çok Fazla Pozisyon Verdik
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Ankara Keçiörengücü maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.
05 Şubat 2022 - 18:00 - Güncelleme: 05 Şubat 2022 - 18:04
Orta sahadaki oyuncuları doğru paylaştıramadıklarını ifade eden Fuat Çapa, “Girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık bugün başka şeyler konuşurduk mutlaka. Golden sonraki süreçte Keçiören inisiyatifi eline aldı. Orta sahadaki oyuncularımızı doğru paylaştıramadık. Orta sahadaki oyuncuların arasına girip boşalan oyuncuyu topla buluşturmakta zorluk çektik ve dönen topları Keçiörengücü aldı” diye konuştu.
Oyun olarak iyi oynamadıklarını ama iyi mücadele ettiklerini belirten Fuat Çapa, “İkinci yarıya iyi başladık ama Tallo’nun sakatlığı nedeniyle ilk yarıdaki düzene geri dönmek zorunda kaldık. Buna rağmen ikinci yarı girmiş olduğumuz pozisyonlar vardı. 2 tane de pozisyon verdik. Oyun olarak iyi bir oyun oynanmadı ama güzel mücadele oldu. Bu tür karşılaşmalarda oynamanız yetmiyor, mücadele etmeniz de gerekiyor. Rakibin zamana oynaması üzücü. Bugün kaybettiğimiz 2 puanın üzüntüsü var. Ama Cuma günü oynayacağımız karşılaşma ile bunu telafi edip tekrar 3 puanlara başlayacağız” şeklinde konuştu.






FACEBOOK YORUMLAR