ÇOCUKLARDAN 10 KASIM RESİM SERGİSİ
Çocukların çizmiş olduğu resim sergisine yoğun ilgi…
Karadeniz’in en büyük Outlet Alışveriş Merkezi Lovelet, Ulu Önder Atatürk’ü 05 Kasım ile 09 Kasım arasında Atatürk imzalı panolarla anmıştı. Yüzlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte çocukların çizdiği resimler ve parmak boya panoların 10 Kasımda Lovelet Alışveriş Merkezinde sergisi açıldı.
Çocukların çizmiş olduğu sergiye oldukça yoğun ilgi vardı. Aileleri ve okulların bu sefer yaptıkları işin gururunu görmeye gelen çocuklar oldukça mutluydular. Alışveriş Merkezine gelen ziyaretçilerinde uğrak yeri olan sergi tam not aldı.
Eğlence
Çocukların çizmiş olduğu resim sergisine yoğun ilgi…
ÇOCUKLARDAN 10 KASIM RESİM SERGİSİ Çocukların çizmiş olduğu resim sergisine yoğun ilgi… Karadeniz’in en büyük Outlet Alışveriş Merkezi Lovelet, Ulu Önder Atatürk’ü 05 Kasım ile 0
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Peradi Ensemble Samsun’da Büyük Alkış Aldı!
Derebahçe'de Cumhuriyet Coşkusu!
Avrupa’dan 15 Film Samsunlu Sinemaseverlerle Buluşacak!
Mehmet Türkmen, ‘Sarı Sendikacılığın Kitabını Yazdılar’!
Büyükşehir’in Açık Hava Sinema Geceleri İle Samsun’un Yaz Akşamları Renkleniyor!