Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede sürdürdükleri 'Kütüphanede Kuşak Buluşmaları' programına gençlerin ve vatandaşların yoğun ilgiyle katılmaya devam ettiklerini kaydetti. 2 yıldır devam ettirdikleri 'Kütüphanede Kuşak Buluşmaları' programıyla kendi alanlarında önemli çalışmalar gerçekleştiren uzman isimleri gençlerle ve vatandaşlar buluşturmayı sürdürdüklerini dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik'imizde kültür ve sanat programlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz" dedi.
Canik'ten Farkındalık
'Kütüphanede Kuşak Buluşmaları' programının farklı konuklar ve konularla devam ettiğine işaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Kütüphanede Kuşak Buluşmaları programımız gençlerimizin ve hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Canik Halk Kütüphanesi ve Etüt Merkezimizde sürdürdüğümüz programımızla bugüne değin binlerce gencimizi ve hemşehrimizi alanında uzman isimlerle bir araya getirdik. Programımız çerçevesinde konuklarımızı atölye etkinlikleriyle buluşturduk. Bu programımızla kütüphanelerimizin sadece gençlerimizin ders çalışmak için veya kitap okunulan bir mekândan öte, yaşamın merkezinde yer alan mekânlar olarak toplumumuzda yer edinmesine katkılar sunduk" şeklinde ifade etti.
Başkan İbrahim Sandıkçı, ayrıca Canik Halk Kütüphanesi ve Etüt Merkezi'nde zengin kitap çeşitliliğiyle ve özel ders çalışma alanlarıyla 7'den 70'e tüm vatandaşları ağırlamaya devam ettiklerini söyledi.
Samsun Haberleri
Canik'te Gençler Tecrübe Yolculuğunda Buluşuyor
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ‘Kütüphanede Kuşak Buluşmaları’ programıyla gençleri ve vatandaşları farklı alanlarda uzman isimlerle bir araya getirdiklerini dile getirdi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım’da Başlıyor!
Çarşamba’da Selden Etkilenen Üreticilere Fidan ve Gübre Desteği!
Birlik ve Beraberlikle Hareket Ediyoruz!
Kayıt Dışı İstihdamla Mücadeleyi Destekliyoruz!
Canik'te Sağanak Seferberliği, Mazgallar Temizleniyor!