Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediye personeliyle iftar programında buluştu. Belediye personelliyle birlikte orucunu açan Başkan İbrahim Sandıkçı, personellerle sohbet ederek onların Ramazan ayını tebrik etti. Ramazan ayının beraberliğin sembolü olduğuna işaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik'imizde birlik, beraberlik ve paylaşma duygularını yüreklerimizde hissettiğimiz Ramazan ayının bereketini paylaşmaya devam ediyoruz" diye konuştu.
Canik'imiz için omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz
Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda, tüm belediye personelinin Ramazan ayını tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik'imizde Ramazan ayının huzurunu gönüllerimizde hissediyoruz. Kardeşlik iklimi içerisinde, Ramazan ayının sevincini paylaşıyoruz. İlçemiz için gece gündüz demeden çalışan değerli ekip arkadaşlarımızla birlikte oruçlarımızı açtık. Kendilerinin mübarek Ramazan-ı Şerif ayını tebrik ettik. Birlik ve berberlik içerisinde Canik'imiz için omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz. İlçemizi geleceğe daha güçlü bir şekilde taşımak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Yüce Mevla birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Ramazan-ı Şerif'imiz mübarek olsun" ifadelerini kullandı.
Samsun Haberleri
Paylaş
Başkan Sandıkçı Personelle İftar Programında Buluştu
Hazır
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediye personeliyle iftar programında buluştu. Belediye personelinin Ramazan ayını tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, özverili çalışmalarından dolayı onlara teşekkür etti.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
U19 Gelişim Ligi’nde Samsun Derbisi Telekomspor’un! 3-1
Büyükşehir, Çalışanının Tutkusunu Sergiye Dönüştürdü!
Dragon Bot Türkiye Şampiyonası’nda Dereceye Giren Sporcular Başkan Doğan’ı Makamında Ziyaret Etti!
Başkan Sandıkçı Din Görevlileriyle Buluştu!
İlkadım’da Aileler Öğrenecek, Çocuklar Geleceğe Hazırlanacak