Başkan Doğan'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Doğan'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
18 Mayıs 2025 - 12:23
Başkan Doğan mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; başta sevgili gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum” dedi.
Başkan Doğan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’umuza çıkarak başlattığı bu kutlu yürüyüş; bir milletin yeniden ayağa kalkışının, bağımsızlığa olan sarsılmaz inancının sembolüdür. Bu tarihi adımın 106’ncı yıl dönümünü milletçe gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Samsun’umuz bu yönüyle sadece bir şehir değil; Türk milletinin bağımsızlık yolculuğuna yön veren, umutların yeniden filizlendiği bir başlangıç noktası; Atatürk’ün önderliğinde milletimizin yazgısının yeniden yazıldığı, umudun yeşerdiği, kararlılığın vücut bulduğu topraklardır.
19 Mayıs aynı zamanda bu ülkenin geleceğini gençliğe emanet eden bir liderin, gençliğe duyduğu güvenin de ilanıdır. Bizlerin de gençlerimize olan inancımız tamdır. Onların fikirlerini önemseyen, hayallerine değer veren, kendilerini her alanda geliştirmeleri için imkân sunan bir anlayışı benimsiyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki; güçlü bir ülke, ancak iyi eğitim almış, özgüvenli, donanımlı ve değerlerine sahip çıkan gençlerle mümkün olacaktır. Gençlerimizin her biri, milletimizin bütünlerini ve yarınlarını şekillendirecek birer umut kaynağıdır.
Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; başta sevgili gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum