Attığımız Her Adımda Derdimiz Samsun'un Menfaati
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir; atılan her adımda, alınan her kararda kentin menfaatini düşündüklerini söyledi.
25 Mayıs 2021 - 19:36
Aselsan Planlıyor
Samsun için siyasi kurum temsilcilerin daha hassas davranması gerektiğini dile getiren Başkan Demir, "Buradan tüm siyasi parti temsilcilerimize sesleniyorum. Kurumlarımızı ve şehrimizin geleceğini koruyalım. Bizim derdimiz belediyemizin mevcut imkânlarını verimli kullanmak. Önümüzdeki süreçte SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition), Merkezi Denetleme Kontrol ve Veri Toplama sistemi programlarına geçeceğiz. ASELSAN ile çalışıyoruz. Yatırımlarımızı hayata geçirerek sürekli borçlarımızı aşağıya düşürüyoruz” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
1,5 Milyarlık Yatırım
“19 Mayıs tarafında bir tane, Atakum' da bir tane ve İlkadım' ı içine alan bir tane arıtma tesisleri yapacağız. Proje çalışmasını başlattık. Çünkü gelecekte şehrimize hizmet edecek kişiye bugün 10 liraya yapılacak işi gelecekte 40 liraya mal ettirme yükünü bırakamam. Attığımız her adımda aldığımız her kararda Samsun' unumuzun menfaatini düşünüyoruz. SASKİ olarak 1.5 milyarlık yatırım yapmak zorundayız. Bu yatırımı bitirdiğimizde Türkiye'de hatta dünyada sayılı şehirlerarasına gireceğiz. SASKİ şu anda çok verimli çalışıyor. İlçelerimizi kuvvetlendiriyoruz. Samsun'da üniversite sapağından 19 Mayıs'a kadar o bölgeyi kanaviçe dokur gibi dokuyoruz.”







FACEBOOK YORUMLAR