Atakum'da Muhteşem 100. Yıl Konseri!
Atakum Belediye Başkanı Av

20 Mayıs 2019 - 11:29

Atakum Emek Parkı'nda ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılına özel Niyazi Koyuncu ve Kıraç konseri gerçekleştirildi. Yoğun ilginin olduğu konserde Atakumlular doyasıya eğlendi. Programın açılış konuşmasını yapan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "Bu kenti Atatürk'e yaraşır bir kent haline dönüştüreceğiz ve buradan tüm Türkiye'ye örnek olacağız. Bize gençlik ruhu ve Atatürk'ün gençliği lazım" ifadelerini kullandı.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı gençlere emanet ettiğini kaydeden Deveci, "Atakum'da 40 bin üniversite öğrencisi var. Hepsi genç. Birleşin ve kentimizin geleceğine katkı verin. Benden size tam destek. Bu bayram sizin, bu ülkenin geleceği sizlerin elinde. Bu yüz yılı büyük bir coşku ve onurla kutluyoruz. 19 Mayıs, bağımsızlık ve kurtuluş mücadelesinin Atatürk tarafından başlatıldığı gün. Cumhuriyet tarihimizin en önemli günlerinden birisi. Kurtuluşumuzun ve kuruluş sürecimizin başladığı


Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede, Niyazi Koyuncu'nun Karadeniz türküleri eşliğinde horon tepildi. Kıraç'ın sahneye çıkmasıyla birlikte konser alanındaki coşku doruğa ulaştı. Onbinlerce Atakumlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusunu doyasıya yaşadı.
FACEBOOK YORUMLAR