Kurtuluş Savaşı'nın, Milli Mücadele'nin şehri Samsun'un bir ferdi olarak, bu tür saldırılara asla izin vermeyecek, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder, kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan her saldırıyı, her hakaretin karşında olacağımızın bilinmesini istiyoruz.
İlk bakışta provokasyon kokan bu alçakça saldırının 2 failinin emniyet güçlerince kısa sürede yakalanması üzüntünüzü biraz olsun hafifletmiştir. Suçlular adaletin elindedir. Adalet önünde hesap vermelerini ve gerekli cezayı almalarını bekliyoruz.
Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti
Samsun Haberleri
ATA'mıza Yapılan Alçakça Saldırıyı Kınıyoruz!
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ulusal Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere Samsun'a çıkışının sembolü olan ve Samsun halkı tarafından yaptırılan Atatürk Anıtı'na (Onur Anıtı) düzenlenen haince, alçakça saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım’da Başlıyor!
Çarşamba’da Selden Etkilenen Üreticilere Fidan ve Gübre Desteği!
Birlik ve Beraberlikle Hareket Ediyoruz!
Kayıt Dışı İstihdamla Mücadeleyi Destekliyoruz!
Canik'te Sağanak Seferberliği, Mazgallar Temizleniyor!