AK Parti'de Kurban Bayramı Coşkusu
AK Parti Samsun Teşkilatı, İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya geldi

13 Ağustos 2019 - 18:38

KURBAN BAYRAMI COŞKUSU
AK Parti’de bayramlaşma heyecanı yaşandı. Bayramın ikinci günü gerçekleştirilen bayramlaşma programına; AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem Karaaslan, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Milletvekilleri;

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Ersan Aksu, bayramların millet olarak dayanışmaya ve kaynaşmaya vesile olan özel günler olduğunu belirttiği açıklamasında; “Birlik ve beraberlik


Bayramlaşma programı, parti protokolünün konuşmalarıyla devam etti. Son bölümde ise tüm katılımcıların bayramlaşması ile sona erdi. Bayramlaşma sonrası ise milletvekilleri ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan çok sayıda heyet, Samsun’un tüm ilçelerindeki bayramlaşma programlarına katılım sağladı.
SİYASİ PARTİLERLE BAYRAMLAŞMA
AK Parti Samsun İl Başkanlığı, Kurban Bayramı münasebetiyle siyasi partileri ziyaret ederek siyasi parti temsilcileri ile de bayramlaştı. Bu kapsamda, bayramın ikinci günü; Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti, Demokratik Sol Parti ve Demokrat Parti ziyaret edilirken, bayramın üçüncü günü ise Cumhuriyet Halk Partisi ve Saadet Partisi’ne gidildi.

FACEBOOK YORUMLAR