Samsunspor’da Kasımpaşa Mesaisi Başladı! Samsunspor
Paylaş

Samsunspor’da Kasımpaşa Mesaisi Başladı!

Hazır

Dün akşam sahasında Trabzonspor ile oynadığı maçı farklı kaybeden Samsunspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa müsabakasının hazırlıklarına başladı.

SAMSUNSPOR HABER - Dün akşam sahasında Trabzonspor ile oynadığı maçı farklı kaybeden Samsunspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa müsabakasının hazırlıklarına başladı. 

Kırmızı-Beyazlı ekip, Trendyol Süper Lig Adnan Süvari Sezonu’nun 8. haftasında 18 Ekim Pazar günü saat 13:30’da Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 

Nuri Asan Tesisleri’nde, Teknik Direktör Thorsten Fink yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma çalışmalarıyla başladı. Ardından kısa ve uzun pas organizasyonlarıyla devam etti. 

Öte yandan, dün Trabzonspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular günü fitness salonunda rejenerasyon ve kuvvet çalışmalarıyla yaparak tamamladı.

HABER: METİN ATLI

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.