Aktif Eğitim Sen Samsun Şubesi Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yaptıkları kahvaltı programıyla kutladı.
Öğretmenler ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun ilgi gösterdiği programda Aktif Eğitim- Sen Samsun Şubesi Kadın Kolları Başkanı Elif Çakır, Dünya Kadınlar Gününü ülkemizin birlik ve beraberliği adına “Kahvaltıda Buluşalım“ etkinliği ile kutlamayı uygun gördüklerini belirtti.
Aktif Eğitimciler Sendikası olarak toplumu ilgilendiren her konuya çözüm yolları üretmek için yola çıktıklarını belirten ÇAKIR kadının ikinci plana atıldığı toplumların geri kalmaya mahkûm olduklarını ifade etti.
Konuşmasında dinimizde kadının yeri günümüz toplumlarının kadına bakış açısına da değinen Çakır'ın toplumun giderek ayrıştığı bu dönemde cefakâr vefakâr ve fedakâr kadınların hepsinin yılın kadını olduğunu belirtti.
Eğitim
Paylaş
KADINLAR GÜNÜ'NÜ KAHVALTI İLE KUTLADILAR
Hazır
Aktif Eğitim Sen Samsun Şubesi Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yaptıkları kahvaltı programıyla kutladı
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 06.03.2016 15:01
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Başkan Sandıkçı Din Görevlileriyle Buluştu!
Petek Genç LGS Yolculuğu Ve Petek Genç Kariyer Buluşmaları Programları Başladı!
Sevdamız Samsun'dan Taflan Yalı Okulunda Spor Odaklı Yeni Proje!
Uğur Okulları'nın Cambridge Başarısı!
Uğur Kurs Next'te Sihirbaz Zanadu'yla Kısa 'Bİ' Mola!