Her Türlü Desteği Vermeliyiz

Samsun'un Valisi Osman Kaymak, "Sosyal devlet ilkesinin vermiş olduğu sorumluluğun gereği olarak, tüm bireylerin temel hak ve özgürlükleri herhangi bir engelle karşılaşmadan kullanabilmesini sağlamak, devlet organları olarak bizlerin ve toplumumuzun öncelikli vazifelerindendir" dedi.

Bu maksatla engelli vatandaşlarımızın huzur ve refahı için değişen şartlar ve ihtiyaçlar da dikkate alınarak, topyekûn bir gayret sarf etmelilerdir vurgusu yapan Vali Osman Kaymak, "Bu anlamda yapılacak çalışma ve sosyal projelere de her türlü desteği vermeliyiz. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak ve karşılaşılabilecekleri tüm zorlukları ortadan kaldırmak, yalnızca engelli vatandaşlarımızı değil, tüm toplumu mutlu edecektir" dedi.
Başarılarla Gurur Duymaktayız
Engelli kardeşlerimizin sosyal, ekonomik ve kültür hayatına yapmış oldukları katkılar her türlü takdirin üstünde olduğunu söyleyen Vali Osman Kaymak, "Bugün sporda, kültür alanında, bilim hayatında ve birçok alanda ortaya koydukları ulusal ve uluslararası başarılarla gurur duymaktayız. Tüm vatandaşlarımızın, engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyor, engelli vatandaşlarımıza aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum" şeklinde konuştu.