En Centilmen Sevdamız Samsun Platformu

Sevdamız Samsun Platformu futbol takımı, Gaziosmanpaşa Pınarspor tarafından düzenlenen Emin Kar Futbol Turnuvası'nda en centilmen takım ödülüne layık görüldü

Başkan Seven Tebrik Etti
Gaziosmanpaşa Pınarspor tarafından bu sezon ilki düzenlene Emin Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren takımlara ödüller dağıtıldı. Güzel geçen organizasyona katılarak renk katan Sevdamız Samsun Platformu takımı ise en centilmen takım ödülüne layık görüldü. Fair-play ve centilmenliğin sportif başarıdan daha önemli olduğunu söyleyen Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, “Öncelikle turnuvada adımıza yakışan mücadeleyi vererek en centilmen takım seçilen takımımızı tebrik ediyorum” dedi.
Komiteye Teşekkür
Seven, “Bu güzel oluşumun içinde olmamızı sağlayan ve takımımızı hazırlayan Sportif Faaliyetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Bilal Coşkun ile Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve takım kaptanımız Mustafa Ataseven’e ayrıca teşekkür ediyorum. Turnuva komitesi Başkanı Oktay Öz ve turnuva komitesi üyelerine ise bu güzel turnuvayı hazırladıkları için şükranlarımızı sunuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen ve güzel biten turnuvanın bundan sonraki dönemlerde de aynı güzellikle devam edeceğine inancımız tamdır” diye konuştu. Genel Başkan Nuri Seven, ayrıca takıma forma sponsoru olan Samsun Pidecisi Nuri Demiraslan’a da teşekkür etti.