19 Mayıs, Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali'ne Hazırlanıyor…
19 Mayıs Belediyesi tarafından 1-2 ve 3 Ağustos tarihlerinde dördüncüsü düzenlenecek olan Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali'nin hazırlıkları başladı.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Hem yarışmacı hem katılımcı hem de izleyici olarak her sene beklediğimizin üzerinde bir katılım olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivalimize bu yılda katılımın yoğun olmasını bekliyoruz. Birbirinden farklı yirmiye yakın yarışma ve etkinliğin bulunduğu festivalimiz için hazırlıklara başladık“ dedi.
İlçenin gönüllü Gençleri ile birlikte bu Festivali gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Topaloğlu, ‘’Her yarışma ve gösterinin başında bu gönüllü genç arkadaşlarımız var. Tüm etkinliklerin sorunsuz gerçekleşmesi için gece gündüz çalışmalar devam ediyor. Alanında uzman Etkinlik Yönetimindeki arkadaşlarımız ile inşallah bu yıl da sorunsuz bir festival geçirmeyi umut ediyoruz. Tüm halkımızı festivalin zirvesi Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivaline davet ediyorum.’’ diye konuştu.
Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali Etkinlikleri içerisinde Çadır ve Karavan Kamp, Foto Maraton, Tahtarally, Moto Cross, Off Road, Dağ Bisikleti, Bilek Güreşi, Oryantiring, Geleneksel Türk Okçuluk, Nebiyan Buzağı Güzellik Yarışması, Trekking, Dağ Koşusu, Nebiyan Fasulyesi Tat Yemek Yarışması, Hem Workshop Çalışmaları, At Gösterileri, Açık Hava Sineması, Sınıf Dışı Eğitim Topluluğu Kampı, Zipline yer alıyor.