GENÇLER SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI BAŞLADI

Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyetleri Daire Başkanlığı ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okullar arası Gençler Satranç İl


GENÇLER SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI BAŞLADI

Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyetleri Daire Başkanlığı ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okullar arası Gençler Satranç İl Birinciliği müsabakaları İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda bugün başladı.
MÜSABAKALARA TOPLAMDA 119 SPORCU KATILDI


[gallery ids="44896,44895,44894"]
Üç gün boyunca Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda sürecek olan Gençler Satranç İl Birinciliği müsabakalarına toplamda 119 sporcu katılım sağladı. Erkeklerde 23 okul 92 sporcu, Bayanlarda 9 okul 27 sporcunun katıldığı satranç il birinciliğinin ilk gün etabında üç tur oynanacaktır. Müsabakalarda dereceye girecek olan sporcular 31 Mart – 03 Nisan  2016 tarihlerinde Sinop ilinde  yapılacak olan Satranç Gençler Grup müsabakalarında Samsunumuzu temsil edeceklerdir.
Köksal ÖNER
şokhaber.net