Fatsa Deprem Bölgesine 55 Yardım Aracını Gönderdi

Deprem bölgesinde yaraların sarılmasına katkı sunmak amacıyla Fatsa Belediyesi bölgeye temel ihtiyaç ve yakacak malzemelerinden oluşan 4 kamyonu daha bölgeye gönderirken toplam yardım aracı sayısı 55 oldu.


Fatsa Deprem Bölgesine 55 Yardım Aracını Gönderdi

Temel ihtiyaç ve yakacak malzemelerinden oluşan yardım kamyonları Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine ulaşır ulaşmaz depremzedelere dağıtıldı.
Destek Devam Ediyor
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, depremin olduğu ilk saatlerden itibaren deprem bölgesine yardım ulaştırmaya devam ettiklerini belirterek, “Bir yandan depremzede olarak ilçemize  gelen diğer yandan da deprem bölgesindeki her bir vatandaşımızın yarasını sarmak için üzerimize düşeni yapıyoruz. Fatsa Belediyesi olarak gerek hayırseverlerimizin bizlere ulaştırmış oldukları yardımları gerekse kendi planlamamızda yapmış olduğumuz yardımları bölgeden gelen ihtiyaca göre göndermeye, ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu sefer de ihtiyaca göre yine temel gıda malzemesi ve yakacak gönderdik.  Artık Ramazan ayının içinde bulunuyoruz. Ramazan ayı boyunca özellikle sofralara bolluğun, bereketin olması için biz de hem deprem bölgesindeki hem de Fatsa’mızda misafir olan depremzede vatandaşlarımız  için ekstra hassasiyet göstereceğiz” dedi.