Filenin Şampiyonu Özel Kalem

Samsun Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Voleybol Turnuvası oynanan final maçının ardından sona erdi. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı takımı ile finalde karşılaşan Özel Kalem ekibi, rakibini mağlup ederek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.


Filenin Şampiyonu Özel Kalem

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Şube tarafından organize edilen 'Birimler Arası Voleybol Turnuvası' oynanan final maçının ardından yapılan ödül töreni ile son buldu. 108 personelin katıldığı turnuvada birbirinden çekişmeli 20 maç oynandı.
Düzenlenen ödül töreninde birinci olan Özel Kalem takımı şampiyonluk kupasını Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız'ın elinden aldı.
Finalde rakibine kaybeden ve ikinci olan Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı takımına kupasını Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Süleyman Demirtaş verdi.
Turnuvada üçüncü olan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı takımına da kupasını Samsun Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Ahmet Bayır takdim etti.