Mühim Olan Lig Bitince Lider Olmak!...

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 5-0 kazandığımız Beyçimento Bandırmaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.


Mühim Olan Lig Bitince Lider Olmak!...

Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Öncelikle bu bardaktan boşanırcasına yağan yağmura rağmen stadyuma koşan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu kadar yoğun yağmura rağmen bu kadar güzel zeminde oynamamamızı sağlayanlara da teşekkürü de bir borç bilirim. Bandırmaspor maçı bizim final maçlarımızdan biriydi. Kazanmak çok önemliydi, kazandığımız için de çok mutluyuz” dedi.
Müsabaka için söyleyecek çok şey yok. Maçın başından sonuna kadar hâkim takım bizdik. Maçın ilk devresinde rakibin penaltı ile birlikte 1 kişi eksilmesi, hemen öne geçmemiz bizi çok rahatlattı. Skor 2-0'ken gelen ikinci kart maçın farka gitmesini kolaylaştırdı. Bugün iki kırmızı kartlı oyuncum dışında 3-4 oyuncuyu da dinlendirdim. Ciddi bir sakatlıktan sonra nihayet tam hazır hale gelen Fofana, takımın değerli forvetlerinden Ahmet Sagat'ın, yine sakatlıktan dönen Yunus Emer Gültekin'in, yeni kiraladığımız genç Emre'nin coşkuları ve formları takım içi rekabetin oyuncuları üst düzeye taşıdığının bir belgesiydi. Sezon sonuna kadar tüm oyuncuları doğru zamanda, maksimum verimle oynatmaya devam edebilirsek şampiyonluk daha da yaklaşacak” diye konuştu.
Lider oldukları için de mutlu olduklarını ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Gerilerden gelerek maç fazlası olmadan lider takım olmak bizi çok mutlu etti. Mühim olan şu an değil lig bitince lider yani şampiyon olmak. Yavaş yavaş son maçlara geliyoruz. Gençlerbirliği deplasmanında ‘Ben Samsunsporluyum’ diyen tüm taraftarları tribüne bekliyoruz. Şimdi değilse ne zaman. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Başkanımız ve İcra Kurulu Üyelerimize de bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.