Samsun AGD’den Lise Gençliğine Yayla Kampı

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi Lise Komisyonu Lise öğrencileri için Ordu –Çambaşı yaylasında unutulmaz bir Kış Kampı programı düzenledi.


Samsun AGD’den Lise Gençliğine Yayla Kampı

Yaylada düzenlenen Kış kampı ile ilgili bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Liseler Komisyonu Başkanı Mücahit Uçar şunları söyledi; Bizler Anadolu Gençlik müntesipleri olarak Milli ve Manevi değerlerine bağlı; Sevdamız Türkiye düsturu ile yetişen gençlerin yetiştirilmesi noktasında Maddenin Manaya hizmeti diyerek gayret ediyoruz.
Okulların kapanması ile birlikte Lise gençlimiz için Ordu-Çambaşı yaylasında Kar tatilini fırsata çevirerek Kış Eğitim Kampı düzenledik. Çambaşı Doğa tesislerinde kamp kuran Liseli gençlerimiz bungalov evlerinde geceyi geçirdiler.
Doğa ile baş başa dolu dolu iki gün geçiren gençler çok memnun kaldı. Çambaşı yayla kampında trekking (Doğa yürüyüşü) yapıp teleferik ile şehri izleyen liseliler doya doya eğlendi.
Program içerisinde yer alan iki farklı seminer ile Gençler, Etkili iletişim ve tebliğ konusunda Hz. Peygamberin Mekke ve Medine dönemindeki mücadelesini analiz etme imkânı elde ettiler.
Gelişen ve Değişen Dünyada Milli Görüş ve Adil Düzen konusunda ki seminer ile de İslam dünyasına Müslüman’ca bir bakış ve D-8 perspektifinde İslam birliği ve Abdülhamid-Erbakan Hoca denkleminde günümüz meseleleri mütalaa edildi.
Program sonunda hatıra fotoğrafı çekilerek İslam kardeşliği ile veda edildi. Bu güzide program sebebiyle Samsun AGD Liseler Başkanı Mücahit Uçar katılan gençlere ve şube yönetimine katkılarından dolayı teşekkür etti.


Â