Fatih Şenol'dan Görülmemiş Projeler

İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Önder Fatih Şenol, 28 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan il kongresi öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Şenol projeleri ile ön plana çıkıyor.


Fatih Şenol'dan Görülmemiş Projeler

İYİ Parti Sam İl Başkanlığı'nın 28 Ocak Cumartesi günü yapacağı il kongresi öncesi ilk adaylığını açıklayan Önder Fatih Şenol, kongre çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm ilçelere ziyaretlerini devam ettiren Şenol, delegelerle görüşüp projelerini anlatıyor. İl kongresi gerçekleşmeden projeleri kapsamında tır, aş aracı ve minibüsü alan Önder Fatih Şenol, projeleri hakkında yaptığı açıklamada, ''İlk olarak 5 kattan oluşan toplam 830 m2 kullanım alanına sahip ve Üyelerimizin rahat ulaşabileceği yeni İl Başkanlığı binamızı partimize kazandıracağız. Samsun’un en merkezi yerinde Cumhuriyet Meydanı’nda olan il binamız içerisinde Gençlik Kolları Başkanlığı için ayrı bir kat planı, Kadın Politikaları Başkanlığı için ayrı bir kat planı, her katında toplantı salonu, seçim koordinasyon merkezi için özel alan, kafeterya alanı ve teras olacak'' dedi.
Araçlar Alındı
Projeleri içinde yer alan tırı şimdiden aldıklarını dile getiren Şenol, ''İYİ tır ile Türk siyasetine farklı bir boyut kazandıracağız. Baskın veya zamanında yapılacak her seçime hazır İYİ tırımız ile 17 ilçede etkin seçim propagandaları ve çeşitli etkinliklerle sahada olacağız. Miting, üye kampanyaları, konserler, İYİ gençlik festivali, kültürel ve sanatsal etkinliklerde tırımızı kullanacağız. 3. projemiz olan İYİ Minibüsümü de aldık. Teşkilatlarımızın ulaşım sorununu çözerek bütün ilçelerimizin her karışında var olacağız. İlçelerimizin köy ziyaretlerinde yaşadıkları ulaşım sorunu ortadan kalkacak. İlçe teşkilatlarımızın İYİ Partimizin grup toplantısı gibi etkinliklerine ulaşım kolaylığı sağlayacağız. 4. projemiz olan aş aracını da hizmete şimdiden soktuk. İhtiyacı olanların her daim hizmetinde olan aracımız teşkilatlarımızla yapılacak koordineli çalışmalarla her ilçede hizmet verecektir. Milletimizin yanında sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman, her ihtiyaç duyduklarında yanlarında olduğumuzu hatırlatacağız'' diye konuştu. Şenol, 11 proje ile çalışmalara devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

Â