SAMSİAD'dan İhracatta Gelişme Projesi

Samsun Sanayici Ve İş İnsanları Derneği (SAMSİAD), Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) İle Birlikte yürüttüğü, "İhracatın Geliştirilmesi Programı" kapsamında Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) konferans salonunda katılımcılarla bir araya geldi.


SAMSİAD'dan İhracatta Gelişme Projesi

SAMSİAD Başkanı Mehmet Akif KOÇAK ve OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin'in katılımı ile gerçekleşen program, projeden yararlanacak olan on üye işletmenin de bir araya gelmesiyle başladı.
SAMSİAD Başkanı Mehmet Koçak; Bu projeyi hayata geçiren Proje Komitesi Başkanı SAMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen İşman ve OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin'ne desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Üye firmalarımızın bu proje süresince danışmanlar tarafından mevcut durumlarının incelenerek, ihracat konusunda izleyecekleri yol haritalarının oluşturulmasını amaçladıklarını belirtti.
Yapılan incelemeler doğrultusunda işletmelere stratejik yol haritaları sunacaklarını ve bu bağlamda işletmelerin ihracat konusunda ilerlemelerini sağlayacaklarını bildirdi. Projelerin 2023 yılında da OKA-SAMSİAD iş birliği içerisinde aynı kararlılıkla devam edeceğini iletti.