CHP Atakum İlçe Gençlik Kollarından KYK Açıklaması!

CHP Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Diyar Dağ, Karadeniz KYK Erkek Öğrenci Yurdunda yaşanan olaylar ile ilgili açıklama yaptı.


CHP Atakum İlçe Gençlik Kollarından KYK Açıklaması!

Atakum Gençlik Kolları Başkanı Dağ açıklamasında;
Sevgili dostlarım, Değerli Büyüklerim;
Dün akşam saatlerinde Karadeniz KYK Erkek Öğrenci Yurdunda yaşanan olayları, protestoları ve tartışmaları büyük bir endişeyle izledik.
Olayın sıkı takipçisi olacağız ve Cumhuriyet Halk Partisi Atakum Gençlik Örgütü olarak her zaman olduğumuz gibi, her zaman olmamız gereken yerde gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz.
Genç arkadaşlarımızın en temel hakları olan beslenme haklarını bile sağlıklı bir şekilde sağlayamayan yurt yönetimini ve ilgili tüm makamları kınıyoruz.
Özellikle iş dünyasının, finans dünyasının, bürokrasinin ve siyasetin gözleri biz gençlerin üzerindeyken, yapılan bu ihmallerin karşılıksız kalmayacağını umut ediyoruz.
Kimse unutmasın ki, Cumhuriyet gençleri artık her alanda güçlü bir aktör.  Gençler çalışmazsa iş dünyası, üretmezse bilim dünyası, oy vermezse siyaset dünyası zor durumlarla karşı karşıya kalacaktır.
Genç kardeşlerimizi, seslerini yükselterek haklarını aradıkları ve büyük bir cesaretle dik durdukları için tebrik ediyor, bir kez daha yanlarında olduğumuzu basına ve kamuoyuna duyuruyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi Atakum Gençlik Kolları olarak, değerli ekip arkadaşlarım adına söz veriyorum, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, gençlerin nerde problemi varsa orda olacağız. Gençlerin cebindeki paraya değil, dertlerine ortak olacağız.