Başkan Demir’in Oğlunun Nikâh Şahidi Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in oğlu Abdurrahim Mustafa ile Melda Nur Ordu’nun düğün töreninde nikâh şahidi oldu.


Başkan Demir’in Oğlunun Nikâh Şahidi Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edip, toplu açılış törenini gerçekleştirdikten sonra Şehit Ömer Halisdemir Salonu’nda düzenlenen “Kurtuluştan Bugüne Hep Birlikte 2023’e” Programı’nda konuştu.
Ardından Sheraton Grand Samsun Hotel’e geçerek Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in oğlu Abdurrahim Mustafa Demir ile Melda Nur Ordu'nun düğün törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın nikâh şahidi olup, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in kıydığı nikâhta ayrıca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri ve Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı da gelin ve damadın şahitliğini yaptı. Nikâha, partinin üst kademe yöneticileri, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.