Reklamimizdan Bu Kadar Korkmayin!

Bu Antidemokratik Hareketler Samsunumuza Yakişmiyor!


Reklamimizdan Bu Kadar Korkmayin!

Bizim şehrimiz; Bağımsızlık, Adalet, Cumhuriyet ve Demokrasinin demir ayağı Büyükşehir belediyesi tarafından ayrım gözeterek yapılan haksızlıklar, devletin kurumlarının verdiği hizmetlerin, sadece iktidar partisi ve yandaşları için kullanılması kabul edilemez. 
Siz ne yaparsanız yapın Samsun’u da bu baskı rejiminden kurtararak eski haline getireceğiz
DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, Samsundaki açık hava reklam alanlarını partisine vermeyen Büyükşehir Belediyesi’ne seslendi: “DEVA Partisi’nin reklamını yayınlayın. Korkmayın” dedi.
Türk; Balık baştan kokar derlerya, ulusalda da birçok mecra partimizin reklam filmini yayınlamadı. Türkiye genelinde yaptığımız çalışmaya bazı il yönetimleri engel koydu. Maalesef Samsun da bunların arasında yer aldı. Bu durum beni o kadar derinden üzüyor ki, çünkü bizim şehrimiz bu değil! Bizim şehrimiz bağımsızlık, adalet, cumhuriyet ve demokrasinin demir ayağı.. Kendi çıkarlarınız için şehrimizin imajını bozmaya hakkınız yok. Diyoruz ki; bakın bu hizmetin bir ücreti yok mu, var.. Biz de ücretini ödeyip reklamımızı asacağız. Ama daha önce ajansın almış olduğu boş yer listesine rağmen, dolu şeklinde red verildi. Önümüzdeki yıl için alalım dedik o da doluymuş. Geçtiğimiz günlerde Mhp genel başkanının mitingi olacak diye şehrin her yerinde ne kadar outdoor varsa maşallah (!) hepsinde gördük. Oradaki yetkili kişinin nasıl bir baskı altında bu kararı aldığını tahmin ediyoruz.
Bu yaşanan olumsuz durumun Türkiye genelinde yaşanıyor olması sebebiyle sayın Genel Başkanımız Ali Babaca’ın şu sözlerini alıntı olarak paylaşmak istiyorum;
Reklam Almaniza, Para Kazanmaniza Bile Engel Olan Bu Otoriter İttifaka Bir Son Vereceğiz
Reklamlarımızı yayınlayın. Akreditasyon uygulamaya son verin, ayrımcılık yapmayın. Bakın, biz yapmıyoruz ayrımcılık. Ama siz de yapmayın. Bu seçimi, baskı altında haber yapamayan, reklam bile yayınlayamayan sizler de kazanacaksınız. Çünkü tüm Türkiye kazanacak. Hiç merak etmeyin. Reklam almanıza, para kazanmanıza bile engel olan bu otoriter ittifaka bir son vereceğiz. Bunun için bu seçime giriyoruz.”
Av. Kebire Birer Türk son olarak, “ Yayınlanmayan reklamımızda dediği gibi; Bu seçimi 7’den 70’e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye kazanacak. Oylar DEVA olacak ve Samsun da kazanacak…” dedi.