KARDEF Federasyon Başkanını ve Yönetim Kurulu Seçimi Yapıldı

Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu 30 Ekim 2022 Pazar günü Seçimsiz Olağanüstü Genel Kurulu Seçimini ve tüzük tadilatının Acem Tekkesinde gerçekleştirdi.


KARDEF Federasyon Başkanını ve Yönetim Kurulu Seçimi Yapıldı

KARDEF Federasyon Divan Başkanlığına Eski Federasyon başkanı Kemalettin Altınsoy, Divan üyeliklerine Süleyman Özata ve Hacı Akdemir teklif edilerek getirildiler.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından KARDEF Federasyon Başkanı Salih Meriç; 2020,2021 ve 2022 Faaliyet Raporlarını, Gelir ve Giderleri Samsun Mübadele Derneğinin Federasyondan çıkması ile son günlerde sanal ve basında yer alan KARDEF Federasyon ve şahsı hakkındaki konuları gündemde yer alan hususları kongreye katılan huzurundaki üye dernek temsil ve delegelerin anlattı.
Mevcut hazır olan Tüzükte tadilat yapılması lüzum hâsıl olan maddeleri neden ve sebeplerini anlattı.
Divan Başkanı Kemalettin Altınsoy, Tüzük tadilatının yapılması istenen maddelerin eski ve yeni halini okutarak oy birliği ile karar alınmasını onaylattırdı.
Yapılan Seçimin Olağan Genel Kurulu Sonrasında;
Başkan İsmail Oktay Kaya
Bşk. Yard. Sebahattin Gündüz
Bşk. Yard. Sinan Top
Muhasip Ahmet Biltekin
Genel sekreter Cüneyt İçer
Yönetim Kurulu Üyesi Murat Selçuk
Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Coşkun
Yönetim Kurulu Üyesi Nurdan Kayalar
Yönetim Kurulu Üyesi Emre Özen
Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Balcı,  göreve getirildi.
KARDEF Federasyon başkanlığına getirilen İsmail Oktay Kaya, ”Ben ve yönetim kurulunu oy birliği ile onaylayarak göreve getiren tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Bize teslim edilen bu ulvi görevi ve hizmeti birlik, dayanışma ve ortak akıl ile ifa etmeye çalışacağız. KARDEF ailesine yeni katılan derneklerimizle ve şu andaki mevcut dernek yöneticilerimizle birlikte bizden istenilen hizmeti sizlere layık yerine getirmeye, yürütmeye devam edeceğiz” dedi.