Öz Sağlık Sen İle MFS Clinik Arasında İndirim Protokolü

Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanlığı ile MFS Clinik arasında üyelerine özel % 10 indirim protokolü imzalandı.


Öz Sağlık Sen İle MFS Clinik Arasında İndirim Protokolü

Ülkem İş Konfederasyonu Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Köksal SARI ve Uzman Doktor Fatih SÖKMEN 'in katılımı ile Öz Sağlık Sen üyelerine özel indirim sözleşmesi yapıldı.
Yapılan protokol sonrası her iki taraf açıklamalar da bulundu.
Başkan Sarı konuşmasında üyelerine özel indirim sözleşmesini Uzman Doktor Fatih Sökmen Bey ile imzalayarak üyelerimize özel % 10 sözleşme imzaladık. Samsun İlkadım ellialtılar caddesinde hizmet veren bu güzel kliniği Samsun'umuza kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum dedi.
Ardından açıklamalarda bulunan MFS Klinik sahibi Uzman Doktor Fatih Sökmen şu sözlere yer verdi; Bizleri ziyaret eden Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Köksal SARI başkanımıza öncelikle bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum.
Bu ziyaretin anlam kazanabilmesi için bizde kendilerine üyelerine özel %10 indirim yaptık.
Üyeler üye kartlarını ibraz ettiği takdirde; Dâhiliye Muayenesi, Kan ve idrar tahlili alma, Şeker hastalığı tedavisi, Tiroid Hastalıkları tedavisi, Yüksek tansiyon ve Kolesterol tedavileri, Obezite tedavisi, Geçmeyen mide Bağırsak Hastalıkları tedavisi, Ozon tedavisi, Bağışıklık güçlendirici serum tedavileri, Medikal Estetik Uygulamaları, estetik Botoks, migren botoksu, terleme botoksu, Dolgu ile yüz gençleştirme, Mezoterapi, Gençlik aşıları, PRP tedavisinde anında % 10 indirimden yararlanmış olacak her iki tarafa da hayırlı olsun.