40 Yıl Aradan Sonra Samsun’da Buluştuk

Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Başkanı ve 1982 yılı 1’inci dönem mezunu olan emekli polis memuru İlhan Varlık, “Bizleri 19 Mayış Polis Meslek Yüksekokulun girişinde karşılayan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ”dedi.


40 Yıl Aradan Sonra Samsun’da Buluştuk

Türk polisinin büyük bir aile olduğunu hatırlatan Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Başkanı ve 1982 yılı 1’inci dönem mezunu olan emekli polis memuru İlhan Varlık, “Samsun Polis Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve: Mezunları büyük buluşma adı altında tertiplemiş olduğumuz etkinliğimizi büyük bir coşku ile düzenledik” dedi.
Programız Önemli Kişiler Katıldı
Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunması ile başlayan tören sabah saat 11.00 sıralarında başlayan etkinliğimiz akşam saat: 18.00 kadar devam etkinliğini geleneksel olarak her yıl yapmak için karar alındığını ve mutabakatın sağlandığını işaret eden Samsun Polis Okulu  Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Başkanı ve 1982 yılı 1’inci dönem mezunu olan emekli polis memuru İlhan Varlık, “ Mezun olduğumuz 19 Mayış  Polis Meslek Yüksekokulunda düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize Başta Samsun olmak şartıyla Antalya, Gaziantep, Malatya, İzmir, Manisa, Rize, Trabzon, İstanbul ve Sinop ilerinde katılım oldu. Buluşmamız coşkulu bir ortamda geçti. Uzun yıllar sonra bir araya gelen mezunlarımız duygusal anlar yaşadı. Konuşmalar yapıldı okulumuz gezildi yemekler yenildi ”diye konuştu.
19 Mayıs Şehrinde Bir Araya Geldik
Önemli bir Samsun buluşmasının altına hep birlikte imza atıklarını vurgulayan eden Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Başkanı ve 1982 yılı 1’inci dönem mezunu olan emekli polis memuru İlhan Varlık, “40 yıl önce 1982 yılı ve sonraki yıllarda mezun olan meslektaşlarımızla Samsun polis meslek yüksekokulumuzda SAMPOMDER Derneği olarak ilk buluşmayı 40 yıl sonra gerçekleştirdik. Samsun polis okulu mezunları emeklileri ve çalışanları sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak bizlere bu imkânı sağlayan Sayın İç işleri Bakanlığımıza, Emniyet Genel Müdürlüğümüze polis Akademisi Başkanlığımıza ve hususiyle tüm arzu ve isteklerimizi yerine getirerek sıcak ilgi ve alakalarını üzerimizden eksik etmeyen başta 19 Mayış Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO )Müdürümüz Sayın Ogün Şahin beyefendiye, Müdür Yardımcısı Sayın Vedat Çobanoğlu Beyefendiye ve tüm okul personelimize ayrı ayrı sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Düzenlenen etkinlik belge töreni ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Köksal ÖNER