Bayram Hoca Oyundan Memnun

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Çaykur Rizespor A.Ş. maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.


Bayram Hoca Oyundan Memnun

İlk olarak Çaykur Rizespor A.Ş. maçını değerlendiren Teknik Direktör Bayram Bektaş, “Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Ortaya çok güzel bir mücadele örneği koydular. Maça da iyi başlamıştık. 2 tane üst üste gelen basit hatadan topu uzaklaştıramadık. Rakibe verdik. Onun devamında da rakip şut attı ve kendi oyuncumuza çarptı ve gol oldu. Üst üste gelen hatalardan dolayı 1-0 geriye düştük. Gol atmak için de fırsatları bulduk. Zaman zaman da orta sahada sıkıntı yaşadık. Rakibin ofansif orta sahasının sürekli arkaya sarktığında adam paylaşımında bir sıkıntı yaşadık. İkinci devre bunu biraz daha dengeledik. İlk maç hariç, diğer maçlarda sürekli geriye düşüp, beraberliği yakalayıp, zorlayan bir takımız. Öne de geçebilirdik. Geriye düşmüşken maçı kazanabilecek kalitede bir kadromuz var. Pas anlamında kontrolü aldıktan sonra rakip uzun topa döndü. Uzun topa döndüğünde mesafeler açıldı. Orada da dönen topu aldık ve daha organize ataklar geliştirdik ama sonuçlandıramadık. En üzüldüğüm nokta böyle bir maçta Süper Lig’ten de düşmüş olsalar Çaykur Rizespor da büyük bir camia ve bir gücü var. Biz bu güce karşı bir direnç gösterdik. Son saniyede antrenmanda çalıştırdığımız pozisyonu da tam istediğimiz gibi yakaladık. O topu kötüye kullandık. Onu atsak maç bitiyordu. Üzgünüm. Buradan 1 puanla dönüyoruz. Bu saha ve deplasmanda oynamamıza rağmen güzel bir mücadele örneği gösterdik” dedi.
Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bayram Bektaş, “Burası basın odası. Basın toplantısına katılmak isteyen basın mensupları olarak gelir, gelmeyen kendi bilir. Saygı duyuyorum. Ben objektif yorum yaparım. Sizler de değerli basın mensupları olarak objektif yorum beklerim. Takım oynamadı, kötü oynadı veya pozisyona girmedi veya mağlup olduğunda ortaya gereken mücadeleyi koymadığı zaman zaten eleştirilecek olan benim. Bende eleştirilere açığım ama bu takım bir mücadele örneği ortaya koyuyor. Kaybettiği maçlar da ortada, kazanamadığı maçlar da ortada. Hep sonuçlandırma ile alakalı bir sıkıntı var. Hep çalışıyoruz. Bugün de aynısını yaşadık. Siz objektif olduktan sonra doğru haberi vatandaşa veya kurumlara vermekle yükümlüsünüz. Size saygı duyuyorum. Siz olmazsanız biz boşuna konuşuruz. Ama başka bir niyet aradığın zaman, bizim söylediğimizi başka bir şekilde söylerseniz olmuyor. Ben hata da yapabilirim, özür dilemesini de bilirim. Ben boş konuşmam. Ailemden de bu terbiyeyi aldım. Dolayısıyla herkes istediği gibi yorum yaptığında hoş olmuyor. Ben sadece buna üzülüyorum. O yüzden sizlere beni dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.