Vali Dağlı’dan Yerel Basına Özel Ön Tanıtım Turu

Samsun’da yüz binlerce ziyaretçinin katılım sağlayacağı dünyanın en büyük teknoloji festivaline ilişkin tanıtım çalışmaları devam ediyor.


Vali Dağlı’dan Yerel Basına Özel Ön Tanıtım Turu

30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek Teknofest Karadeniz festivali hazırlıkları kapsamında Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun yerel basını ile bir araya geldi.
Teknofest Karadeniz festivali sürecinde düzenlenecek ‘Ring Seferleri’ ile festival alanına daha kolay ulaşımın sağlanacağını belirten Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Samsun’da bu hafta itibariyle festival hareketliliği başladı. Yüzbinlerin akın edeceği şehrimizde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu kapsamda festival alanına gidiş ve gelişler için organize edilen ‘Ring Seferleri Ön Tanıtımına’ ilişkin basın mensuplarımıza da ayrıca bilgilendirmede bulunduk” dedi.
Festival İçin 2 Noktada Toplanılacak
Samsun valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, ulaşım konusunda Samsun’u 2 bölge olarak organize ettik. Doğu ve batı olarak 2 bölgede özel araçlar otoparklarda konuşlandırılacak.
Batı bölgesi şehir merkezinden gelerek Samsun 19 Mayıs stadyumu, Yaşar Doğu Spor Salonu, TÜYAP Fuar Merkezi ile Lojistik bölgesindeki otoparklarda par edilerek vatandaşlarımız buralardan kalkacak ring ve otobüslerle Teknofest alanına götürülecek.
Doğu Bölgesinde ise Çarşamba İlçemizdeki otoparklarda özel araçlar park edilerek buradan yine aynı şekilde ring ve otobüslerle Teknofest alanına götürülecekler.
Buradaki amacımız vatandaşlarımızın trafik sıkıntısı ve zaman kaybı yaşamadan toplu olarak en kısa sürede konforlu bir şekilde Teknofest Festival alanına getirmektir. Gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak bizim görevimizdir dedi.
Vatandaşlarımız Festival alanı için kayıtlarını yaptırsınlar
Samsun Teknofest Festivali alanına gidecek olan vatandaşlarımız alana girmeleri için kayıt yapması gerekmektedir. Festival alanında vatandaşlarımızın yoğunluk yaşamaması için önceden internet üzerinden kayıtlarını yapmalarını arzu ediyoruz. Kayıt yapacak olan ziyaretçilerimiz https://www.t3kys.com/tr/teknofest/visitor/apply/ adresi üzerinden kayıtlarını yaptırabilirler.

Samsun’un Özel Atmosferinde Festivalin Coşkusunu Yaşayacağız
Vatandaşlarımız ve misafirlerimizin yoğunluktan etkilenmemesi için özel araç park alanlarından Çarşamba Havalimanına ring seferleri ile kolaylık sağlanacağını aktaran Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Basın mensuplarımız ile beraber Fuar ve Kongre Merkezi ve Lojistik Merkezi ‘Özel Araç Otopark’ alanları ile aynı zamanda Çarşamba Havalimanını kapsayan bir tanıtım turu gerçekleştirdi. Aynı zamanda 19 Mayıs Stadyumu, Yaşar Doğu Spor Salonu ve Tekkeköy Belediyesi otopark alanları da katılımcıların hizmetinde olacak. Özel araçları ile bu lokasyonlara gelenler otoparklara park edecek ve ring seferleri ile festival alanına taşınacak. Aynı şekilde havalimanından dönüş sürecinde de özel ringler düzenlenecek ve otopark alanlarına trafik yoğunluğu yaşamadan konforlu şekilde geri dönüşleri sağlanacak. Festival tarihleri boyunca her zaman dolduğu gibi zabıta ve emniyet personellerimiz de bu süreçte vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam edecek. Milli Mücadele’nin başladığı Samsun ’da ve bu özel atmosferde her yönüyle keyifli ve coşkulu bir festival yaşayacağımızı düşünüyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
beyazgaste.com