Cuma Namazı Sonrası Devgerişlilerle Buluştu

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Canik İlçe Başkanı Bülent Kutbay, CHP Canik Meclis Üyesi Hale Günaydın ile birlikte Canik Devgeriş Mahallesi'ni ziyaret etti.


Cuma Namazı Sonrası Devgerişlilerle Buluştu

Cuma Namazını Devgeriş Merkez Camii'nde kıldıktan sonra Devgeriş Derneği'nde Devgeriş Muhtarı Necip Ölmez ve Devgeriş Mahalle sakinleri ile sohbet ettiler.
CHP İl Başkanı Fatih Türkel yapmış olduğu açıklamada; AK Parti'nin bütün şehir yasası garabetinin en büyük sıkıntısını çeken mahallelerden biri Devgeriş Mahallesi. Devgeriş mahallemiz şu an ne köy ne mahalle durumunda. Hayvancılığı devam ettirmek istiyorlar.
Muhtarımız Necip Bey diyor ki; Uzun yıllardır hayvancılık yapıyoruz, diyorlar ki mahalle oldunuz artık koku problemleri çıkmaya başladı ahırlarınızı yıkın. Uzun yıllardır tütün yapardık tütünü bitirdiler şimdi diyorlar ki hayvancılık yapmayın.
Yıl 2022 olmuş elektrik iletim problemleri yaşıyorlar. Belediye Yıllardır imar yolunu bugün açacağız yarın açacağız demiş. En sonunda da “kardeşim bu israf ben bu parayı oraya gömemem farklı önceliklerim var yolunuzu yapamam” diyerek Belediye Başkanı Devgerişlilere rest çekmiş. Bu milletin kapısına gelip gece gündüz buralarda siyaset yapan AKP'liler yıllardır bu köye uğramamış haliniz nedir vaktiniz nedir sormamışlar.
Buradan AK Partili belediye başkanlarına ve milletvekillerine sesleniyorum
Seçime 1 yıldan az bir süre kaldı. Tarlada izi olanın harmanda sözü olur. O yüzden bu milletin karşısına çıkmak istiyorsanız gelin buradaki sorunları giderelim yoksa dev geriş sandıkta bunun hesabını sizden fitil fitil soracak dedi.