Aktekke’liler Beton Yolu Sevdi!

Kırsal mahallelerdeki yol yatırımlarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Bafra ilçesine bağlı Aktekke Mahallesi’ndeki beton yol imalatını tamamladı.


Aktekke’liler Beton Yolu Sevdi!

Yolu genişleterek temelini sağlamlaştıran belediye ekipleri, betonunu da kısa dökerek mahalle sakinlerinin büyük sevinç yaşamasına neden oldu.
Beton yol imalatlarını kısa sürede bitiren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Bafra ilçesinde Aktekke Mahalle yolunu kısa sürede tamamladı. Dar ve bozuk yolu genişleterek zemini kalite standartlarına göre sağlamlaştıran ekipler, 1.3 km uzunluğundaki beton yol çalışmasını 20 günde bitirdi.
747 vatandaşın ikamet ettiği mahallede, yol sevinci yaşıyor. Belediye ekiplerinin kendilerine kaliteli yol yaptığını söyleyen Aktekke Mahalle Muhtarı Yadigar Asan, çok mutlu olduklarını kaydetti. Muhtar Asan, “Daha önce yol diye bir şey yoktu. Çok dardı ve iki araba yan yana geçemiyordu. Şimdi ise 4 araç yan yana geçebilir hale geldi. Çok memnunuz. Sayın başkanımız Mustafa Demir’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” İfadelerini kullandı.