Sağlıkça Şiddete Ağır Yaptırım İstiyoruz

Sevdamız Samsun Platformu yönetim kurulu üyeleri, Samsun Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Emine Sehmen’i makamında ziyaret etti.


Sağlıkça Şiddete Ağır Yaptırım İstiyoruz

Genel başkan Nuri Seven, “bizim sağlımız için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza karşı yapılan fiili ve sözlü saldırıların artık son bulmasını ve bu konuda ağır yaptırımlar uygulanmasını istiyoruz” dedi.
Gecelerini Gündüzlerine Katıyorlar
Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Emine Sehmen’i makamında ziyaret etti. Dünyanın zorluklarla geçirdiği pandemi sürecinde canla başla mücadele eden sağlık çalışanlara teşekkür eden genel başkan Nuri Seven, “Gazi Devlet Hastanesinin başhekimi Sayın Uzm. Dr. Emine Sehmen’in, tüm sağlık çalışanlarımız gibi nasıl mücadele ettiğini yakından biliyoruz. Onun nezdinde tüm sağlıkçı arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisine de görevinde başarılar diliyoruz. Ayrıca bizim sağlımız için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza karşı yapılan fiili ve sözlü saldırıların artık son bulmasını ve bu konuda ağır yaptırımlar uygulanmasını istiyoruz” diye konuştu.
Adına Özel Saat Hediye Edildi
Sevdamız Samsun Platformu’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Sehmen, “Platform olarak güzel projeler hayata geçiriyorlar. Samsun adına yapılan her çalışmanın kendi imkânlarımız çerçevesinde destekçisiyiz. Ziyaretten dolayı Sevdamız Samsun Platformu yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda genel başkan Nuri Seven, Başhekim Uzm. Dr. Emine Sehmen’e, adına özel tasarlanan bakır duvar saatini hediye etti.