Başkan Sandıkçı Minik Öğrencilerden Kur’an Dinledi

Başkan Sandıkçı, Zambak Sıbyan Okulu’nda Kur’an okumasını öğrenen minik öğrenciler için düzenlenen kutlama programına katıldı.


Başkan Sandıkçı Minik Öğrencilerden Kur’an Dinledi

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi tarafından faaliyet veren Zambak Sıbyan Okulu’nda Kur’an-ı Kerim eğitimi alan minik öğrenciler için düzenlenen “Kur’an Günü” programına katıldı. Canik İlçe Müftüsü Ali Çebi’nin de katılımıyla gerçekleşen “Kur’an Günü” programında minik öğrenciler ziyaretçiler için Kur’an-ı Kerim okudu. Minik öğrencilerden Kur’an-ı Kerim dinleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, kısa sürede göstermiş oldukları bu başarılarından dolayı onları tebrik etti. Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Sandıkçı, “Bu yavrularımız gerçekten çok başarılı. Bu yaşta Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenmek gerçekten çok büyük bir başarı. Onları ve ailelerini yürekten kutluyorum. Öğretmenlerimize de göstermiş olduğu titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Sıbyan Mektepleri’nde 4-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitimle birlikte manevi değerler eğitimin de verildiğini dile getiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onları yetiştirmekte özenli davranmamız gerekmektedir. Onlara bizi biz yapan değerlerin öğretilmesi, gelecekte karakterlerinin şekillenmesinde çok önemli rol oynayacaktır” diye konuştu.