Ak Partiden Coşkulu Teşkilat Eğitimi

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından organize edilen Teşkilat Akademisi Samsun Eğitim Programı, yoğun katılımla tamamlandı.


Ak Partiden Coşkulu Teşkilat Eğitimi

Programı değerlendiren AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Teşkilat mensuplarımızın motivasyonu, coşkusu, heyecanı en üst seviyedeydi. Sunum gerçekleştiren değerli konuklarımıza ve katılımcılara gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
Türkiye genelinde tüm illerde gerçekleştirilecek olan ve AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından organize edilen Teşkilat Akademisi Eğitim Programı'nın Samsun ayağı sona erdi. Büyükşehir Belediyesi Sanat Mekezinde gerçekleştirilen ve 2 gün süren eğitim programının açılış konuşmasını AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu yaparken, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İsmail Kılıçarslan, Kurtuluş Tayiz, Şaban Kızıldağ, Talip Küçükcan ve Serdar Tuncer sunum gerçekleştirdiler. Eğtim programında ayrıca, AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Seda Sarıbaş ve AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı birer konuşma yaptı.
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 2 gün boyunca çok verimli bir eğitm programı gerçekleştirdiklerini söyledi. 2023'e giden yolda teşkilatın moral motivasyonu ve diğer etkenler açısından bu tür eğitim programlarının çok faydalı olduğunu vurgulayan Başkan Ersan Aksu, "Öncelikle Samsun'a gelerek programımızda çeşitli konularda sunumlar gerçekleştirerek bizlere çok önemli bilgiler katan değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum. Teşkişlat mensuplarımızın coşkusu, heyecanı, motivasyonu ve katılımı en üst seviyedeydi. Gösterdikleri ilgiden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti'nin çok büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Aksu, "Bizim gönül yoldaşımız milletimiz. Partimizin kuruluşundan bu yana hep milletimizle beraber yürüdük. Devasa yatırımları, büyük hedefleri milletimizin desteğiyle gerçekleştirdik.
2023'e giden yolda da aynı şekilde devam ediyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin daha çok gelişmesi, daha çok büyümesi için çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz" diye konuştu. Programlar sonunda konuklara hediye takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekinildi.