Samsun Derbisini Atakum Belediyespor 2-1 kazandı

Bölgesel Amatör Lig’in 3. haftasında Samsun takımlarından Atakum Belediyespor haftayı üç puanla kapatan taraf oldu.


Samsun Derbisini Atakum Belediyespor 2-1 kazandı

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden temsilcilerimizden Karasamsunspor ile Atakum Belediyespor arasında oynanan Samsun derbisinde gülen taraf 70 dakika 10 kişi oynayan Atakum Belediyespor oldu.
Derebahçe Halim Batur Tesislerinde saat 14.00’de başlayan karşılaşmanın 20. dakikasında konuk ekipten Taha Berk çift sarı karttan kırmızı kart gördü.
İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın 50 dakikasında Atakum Belediyespor Burak Özcan’ın attığı golle 1-0 öne geçti.
60 dakikada Karasamsunspor Emirhan Yılmaz ile eşitliği sağlasa da 78. dakikada Can Göksüzoğlu’nun penaltı golü ile Atakum Belediyespor yeniden öne geçti. 1-2

Bölgesel Amatör Lig’de Samsun derbisi olarak adlandırılan bu müsabakadan Atakum Belediyespor 2-1’lik skorla ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.
Karasamsunspor kendi sahasında Atakum Belediyespor’a 2-1 yenilerek haftayı puansız kapatan taraf oldu.
Samsun’un Bölgesel Amatör Ligindeki diğer temsilcisi Ladik Belediyespor deplasmanda Boyabat 1868 Sporla karşılaştı. Müsabakanın doksan dakikasında taraflarda gol sesi çıkmayınca müsabaka 0-0 sona erdi.
Bölgesel Amatör Lig’in yeni temsilcisi Evcispor Lige iyi başlamadı.
Evcispor, kendi sahasında Sinop temsilcisi Gerze Belediyespor’a 1-0 yenilmekten kurtulamadı.  
Sevinsek mi Üzülsek mi?
Sinop Gerze Belediyspor Antrenörü Ufuk Yetim, maçtan sonra sadece beyazgaste muhabiri Tufan İpek’e açıklamalarda bulundu. Yetim; zor bir müsabaka oynadıklarını belirterek, ‘iki takımın da kazanabileceği bir maçtı. Oyuncularımın ayağına emeklerine sağlık. Doğduğum büyüdüğüm futbol oynadığım bir kentin takımını yendik. Sevinsek mi üzülsek mi garip bir duygu’ diye konuştu. Gerze Belediyespor’a deplasmanda üç puanı getiren golü takım kaptanı Cemal Özsüngü attı.
Yüzbaşı Yalnız Bırakmadı
Maç öncesi eski Ufuk Yetim, Kutlukent Belediyespor’da futbol oynarken genel kaptanlığını yapan Aydın Yüzbaşı’yla bir süre sohbet eden Yetim, ‘Genel kaptanım beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Manevi destekleri için Aydın kaptanıma sonsuz teşekkürler’ diliyorum dedi. Eski Genel Kaptanlardan Aydın Yüzbaşı ise; ‘Ufuk elimizde büyüdü. Onun başarısıyla gurur duyuyorum. Futbolda her üç sonuçta var. Bugün iyi olan Gerze Belediyespor kazandı. Başarılarının devamını diliyorum’ diye konuştu.
TUFAN İPEK