Kavak'ta Sorunların Çözümü ‘Değişim’de

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kavak İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, Kavak'ın üç önemli sorunu olduğunu belirterek, "İşsizlik, göç ve Küçük Sanayi Sitesi'nin çözümü değişimdedir" dedi


Kavak'ta Sorunların Çözümü ‘Değişim’de

İşsizlik, Göç ve Küçük Sanayi
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kavak İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, Kavak ilçesinin kronikleşmiş sorunlarını çözümle değiştirmek için yola çıktıklarını söyledi. Kavak'ı yönetenlerin ilçeyi ileri götürmek bir yana yerinde saydırdığını vurgulayan İlçe Başkan Öztürk, "Her dönem aynı sorunlar, her dönem aynı vaatler. İşsizlik, göç ve küçük sanayi sitesi. Kavaklılar bu döngüden çıkmayı hak ediyor" dedi.
Kavak Bunları Hak Etmiyor
Başkan Öztürk, parti merkezinde her ilçe hakkında dosya bulunduğunu ifade ederek, "Yıllardır ekonomik atılım yapamadığı için göç veren, işsizlikte zirveye oynayan Kavak ilçemizin en büyük kanayan yaralarından biri de küçük sanayi sitesi. Kavak esnafını ve Kavaklıları yıllardır oyalayan yöneticilerin sözleri ortada. Kavak bunları hak etmiyor. Küçük Sanayi Sitesi, her seçimde hatırlayıp unutulacak bir konu değildir. Bu sorunun çözümü değişimdedir. Değişim Köyleri projemiz ile tarımsal atılımı Türkiye'de başlatıp göçü de durduracağız" şeklinde konuştu.